Как да се грижим за брадата си?

Kak da se grijim za bradata

„Опитах се да си пусна брада, но просто не издържах на раздразнението“

  • Фраза, повторена от безброй мъже

Това се случва, защото когато спрете да се бръснете, кожата ви произвежда повече мъртви кожни клетки, които се улавят в новата ви развиваща се брада.
Брадата изисква специфична грижа за да расте и да не улавя миризми като храна и цигарен дим. Обикновено не е добра идея да използвате ежедневните си продукти за тяло и коса, защото те не са пригодени към спецификата на брадата ви. Затова препоръчваме да използвате продукти, специално разработени за целта.
Обикновен шампоан за коса на скалпа всъщност ще влоши дразненето, като ще направи брадата ви суха, безжизнена, със структура, която напомня за стоманена вълна.
Ползвайте нежен шампоан и балсам – ще ви помогне да почистите кожата си, без да нарушите естествения баланс на маслата в брадата ви.
BEARD WASH WOODLAND и BEARD BREW WOODLAND на Mr Bear Family е добра препоръка в този контекст – комбиниран и практичен продукт с освежаващ аромат и подхранващи съставки.
За пълно удобство, серията на Mr Bear Family, предлага шампоан и балсам. Почиства и се грижи за брадата и кожата на лицето, за свеж вид и усещане.
Без подходяща грижа, космите на брадата се изсушават и стърчат в различни посоки. Това кара брадата да изглежда тънка на места и създава илюзията, че не можете да отгледате пълна брада.
Тези продукти овлажняват и омекотяват кожата и космите в дълбочина, като предотвратяват сухата лющеща се кожа, известна като „пърхот на брадата“. Te подхранват и заглаждат непокорните косми, осигурявайки пълна и пищна мъжка грива, която също мирише страхотно!
Маслото за брада на Mr Bear Family подхранва и омекотява брадата и хидратира кожата на лицето. С възхитителен аромат от кедър и лавандула.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *