Mr Bear Family – интересни факти.

ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ

От какво е направен продуктът? Какви вещества искам да използвам върху кожата си и в косата си? Какво се случва, когато го измием и той слезе в канализацията? Къде се произвеждат продуктите и при какви условия? Защо да изберете продуктите на  Mr Bear Family?

Самият Björn ​“Mr Bear” Landén ОТГОВОРИ

Използваните съставки са внимателно подбрани и с високо качество. Mr Bear използва естествени съставки и се стреми да прави продукти, които работят в симбиоза с нашите тела и природата. Не много хора знаят това, но Mr Bear има собствени производствени мощности, където те създават рецепти, смесват и произвеждат повечето от продуктите сами. Например, всяка кутия с балсам за брада се отваря, пълни и затваря на ръка.

ВИЗИЯТА НА Mr Bear Family

Не се стремим да се превърнем в най-голямата марка в света, ние се стремим да предлагаме най-добрите световни продукти.

МИСИЯТА

Mr Bear Family се стреми да ви даде същото изживяване като всеки друг продукт от висок клас / търговски продукт, само без всички глупости. Винаги има преки пътища, начини за улесняване на нещата, но за да постигнете истинско качество, трябва да поемете по дългия път и да го направите правилно. Mr Bear Family поема дългия път! aimmencare.com е официален дистрибутор на марката за България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *